Denksport Puzzelboeken

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Bijna driekwart van de Nederlanders doet wel eens een puzzeltje; van sudoku tot kruiswoordpuzzel en Zweedse puzzel tot cryptogram. Denksport heeft ze allemaal én in meerdere moeilijkheidsgraden, zowel online als prijspuzzel in een van de vele puzzelboeken. Puzzel mee, want het assortiment puzzelboekjes in de webshop is een stuk groter dan dat in de winkel!

Puzzel mee met Denksport

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Meer dan 65% van de Nederlandse bevolking boven de 15 jaar puzzelt (bron: NIPO). Dat betekent dat in maar liefst 4,9 miljoen huishoudens iemand zich wel eens over een puzzel buigt. En dat kan het beste met Denksport. Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau.

Logisch kleuren & tekenen JR - editie 22
Woordzoeker 3* plezier - editie 574
Varia Vakantie Kanjer - editie 16
Mini Mix voor peuters - editie 6
Zweeds 2* pocket - editie 277
Squla doeboek - editie 2
Tectonic 3-5* - editie 43
Rikudo 1-3* - editie 13
Cryptofilippines 3-4* - editie 22
10vT filippine Quizkrakers - editie 72
Lijnpuzzels XXL - editie 38
Groot 3* variaboek - editie 94

Bij Denksport kun je het gehele assortiment aan puzzelboeken en abonnementen bestellen. Omdat niet alle 120 puzzelboeken in de winkel verkrijgbaar zijn is de Denksport webwinkel de vaste stek voor puzzelaars die hun favoriete puzzelboek willen bestellen. Behalve Denksport geeft Keesing nog andere puzzelmerken uit. Het gaat om 10 voor Taal (leuke puzzeluitgaven in quiz- en filippinevorm), Jan Meulendijks (de autoriteit op cryptogrammengebied) Win! (het leukste puzzel- en win magazine van Nederland) en populaire hobbyboeken, zoals Kleuren voor volwassenen en lijnpuzzels.