Online Bingo Spelen bij Bingootje


Online Bingo Spelen - Ook zo dol op Bingo spelen? Om als eerste een rij of bingokaart vol te hebben en Bingo! te roepen? Quizzen.nl biedt bingospelers een online Nederlandstalige bingo waar je ook met gratis bingokaarten bingo kunt spelen. Bingo spelen in diverse gezellige bingorooms als de Zebravink, Huismus of De Papegaai, de bingoroom voor praatjesmakers :-) waar je gratis met andere bingospelers kunt chatten over de bingo en andere zaken en kunt bingo spelen. Je hoeft niets te downloaden, je kunt direct bingo spelen. Klik hier om direct bingo te spelen.

Bingo speel je nooit alleen

Bingo is echt een spel om online met meerdere mensen te spelen. Je kunt kiezen uit verschillende bingorooms waar je kunt bingo spelen. Je kunt altijd met gratis bingokaarten spelen en chatten, maar dan win je niets. Wil je een keertje bingokaarten kopen en zo echt bingo spelen dan kun je kiezen uit diverse bingorooms. Er zijn al bingokaarten van € 0.10 om echt mee te spelen!
Het aantal spelers per bingoroom is heeft een limiet en is afhankelijk van de bingokaart prijs. Per bingospeler ku je met maximaal 10 bingokaarten per spelronde bingo spelen.

Online Bingo Spelen

Je kunt deelnemen aan de online bingo én kunt gratis bingo spelen. Speel je liever bingo voor echt geld dan hoef je geen programma's te downloaden of installeren. Bovendien betaal je niet via internet om bingo te spelen maar eenvoudig via je (mobiele) telefoon! Je hoeft dus geen creditcardgegevens prijs te geven om online bingo te spelen.

Gewonnen bingo prijzen worden de eerstvolgende werkdag bijgeschreven op je bank- of girorekening. Schrijf je nu in en speel Online Bingo! Hoe meer bingospelers, des te hoger de geldprijzen als je een keer voor geld wilt bingo spelen, dus nodig je vrienden/kennissen uit voor online bingo spelen! Veel SpeelPlezier!

Speluitleg Bingo

Online Bingo Spelen Bingo spelen doe je door het afvinken van in totaal 24 getallen, die in een raster van 5 bij 5 vakken zijn afgebeeld en waarbij het middelste vak blanco blijft. De verticale rijen worden aangeduid met de letters B-I-N-G-O. Getallen in de B-kolom komen uit de reeks 1 t/m 15, getallen in de I-kolom komen uit de reeks 16 t/m 30, getallen in de N-kolom (vier plus 1 blanco) komen uit de reeks 31 t/m 45. Getallen in de G-kolom komen uit de reeks 46 t/m 60. Tot slot komen getallen in de O-kolom uit de reeks 61 t/m 75. De bingo getallen worden niet op nummer volgorde afgedrukt waardoor een enorme hoeveelheid combinaties mogelijk zijn. Gelijke kaarten komen dan in principe ook niet voor. Wel is het natuurlijk mogelijk dat er op verschillende kaarten gelijktijdig BINGO valt, zowel voor de rijprijs als voor de volle kaart. Bij een gelijktijdig BINGO wordt het bedrag in de prijzenpot gelijk verdeeld over het aantal winnende bingokaarten. Een bingospeler met 2 winnende kaarten zal, als er ook een winnaar is met maar1 winnende bingokaart, dus tweederde van de bingopot ontvangen.

Bingo SuperPot!

Naast een bingopot voor een volle rij of patroon en een pot voor de volle bingokaart is er de Superpot. Deze Superronde wordt gestart op ieder moment dat er een bepaald aantal bingokaarten in een bingoroom is verkocht. Zo bepalen de bingospelers zelf binnen welke termijn een nieuwe superronde plaats vindt. De opgebouwde pot wordt tijdens een Superrondeverhoogt met € 17,50 voor de bingo en € 7,50 voor de Pattern prijs. De Superronde wordt aangekondigd op het moment dat de bingokaart verkoop start. In plaats van de gebruikelijke tijd van 3 minuten, is er nu 3 minuten tijd om bingokaarten te kopen. De bingokaartprijs voor de superronde blijft gelijk als tijdens een gewone ronde.

Bingo Spelen voor echt Geld

Bingootje.nlBingo spelen om geldprijzen te winnen, kan alleen als er voor de bingokaarten betaald wordt. Er zijn bingorooms met bingokaart prijzen van € 0.10, € 0.25 en € 0.50. Zolang de klok (rechtsboven in het speelveld) nog aan het aftellen is, kunnen er maximaal 10 bingokaarten gekocht worden. Om een bingokaart te kopen, kun je klikken op elk van de tien Buy knoppen, bovenin in het scherm. Het is echter ook mogelijk om met de knop Buy 1 telkens een bingokaart (bij) te kopen. Met de knop Buy all kun je met een druk op de knop alle 10 bingokaarten tegelijk kopen, wanneer er genoeg saldo aanwezig is. De Autobuy knop kan gebruikt worden om in een volgende ronde automatisch een zelfde aantal bingokaarten te kopen als in de voorgaande ronde. Speeltegoed storten kan door op de Play for Real button te klikken in het Cashier menu rechts onderin de pagina. Volg vervolgens de aangegeven instructies op het scherm.

Play for fun

Door meerder malen op de Fun 1 knop te klikken kun  je gratis een bingoronde mee bingo spelen. Fun bingospelers hebben voor een beperkte tijd toegang tot een gekozen bingoroom zodat deze niet ongelimiteerd een plaats bezet houden. Na verloop van tijd wordt verzocht een andere bingoroom te kiezen of om 'for real' mee bingo te spelen.

Een nieuwe bingo spelronde begint wanneer de klok rechtsboven in de pagina heeft afgeteld tot nul. De klok begint opnieuw te lopen wanneer een ronde is geëindigd.

Het te winnen bingo prijzengeld in de Bingopot, is afhankelijk van het aantal bingospelers dat meespeelt en het aantal bingokaarten dat ze gezamenlijk hebben gekocht. Dertig procent van de bingo pot prijs is bestemd voor de Patternpot (een volle bingorij of een ander patroon als afgebeeld), de resterende 70% is voor de pot bij een volle bingokaart (bingo). In de rechter bovenhoek van de pagina is steeds de actuele stand van de patternpot en de bingopot af te lezen. Indien er meerdere bingo winnaars zijn, wordt het bingo prijzengeld verdeeld over het aantal winnaars, en indien van toepassing, wordt er ook rekening gehouden met het aantal bingokaarten waarop een bingospeler gelijktijdig Bingo hadden. Op het moment dat er een pattern prijs of een bingo prijs gevallen is, wordt dit kenbaar via tekst op de pagina, alsmede via een speciaal geluid voor zowel de pattern als de bingo prijs.
De ruimte op de rechterzijde van het bingo speelscherm geeft zowel de tijd tot de volgende bingoronde, hoogte van de bingo en pattern prijs, maar ook de meest recente bingowinnaars aan. Verder volgt ook hier de weergave van de lijst met aanwezige bingospelers. Onderin het bingoscherm, bevindt zich de chatbalk, waar bingospelers berichtjes kunnen intypen en met elkaar te chatten. Statistisch gezien geldt dat met hoe veel te meer bingokaarten er wordt gespeeld, des te meer kans je maakt om prijzen te winnen. Veel Plezier met online bingo spelen!

KLIK HIER om Online Bingo te spelen

Bingo spelen doe je ook bij Bingootje.nl!

Speel Solitaire

Speel Solitaire Eeuwenoud maar het populairst geworden op ieders PC: Patience oftewel Solitaire! Speel het gratis bij Speel Solitaire.nl of doe mee en win een leuk geldbedrag.
Speel Solitaire.nl

FuzzballFrenzy

FuzzballFrenzy.nlZet de harige pluizebollen op kleur en speel ze weg in Fuzzball Frenzy, de leuke Chuzzle variant. Fuzzballs met een snor of bril scoren extra punten!
FuzzballFrenzy.nl

Quizzen.nl ©2004-2017 |  Privacy

Prijspuzzels, Prijsvragen, Sudoku, Puzzels & Gratis Spelletjes