FourFourteen

Four FourteenFour Fourteen – Maak combo’s van speelkaarten tot een waarde van 14 met het spannende kaartspel Four Fourteen. Verwijder zo alle kaarten in alle richtingen van de pyramide en de rode loper wordt voor je uitgerold! Hoe langer je speelt, hoe vaker je zult zien dat er veel combinaties zijn die 14 punten waard zijn. Ook een combinatie van 4 gelijke kaarten levert je punten op.

Lees verderFourFourteen

5Dice Multiplayer & Chat

Dobbelen bij 5Dice.nl!5Dice Multiplayer & Chat – Laat ze samen rollen! Speel gratis of voor geld live met meerdere spelers het bekende dobbelspel 5 Dice Multiplayer, chat en ga gelijk voor een Full House, Large Street. Of gooi 5 Dice en ga er vandoor met de pot.

Lees verder5Dice Multiplayer & Chat

Marble Magic

Marble MagicMarble Magic – Speel alle 191 Marble Magic knikkers weg en maak daarbij zo groot mogelijke combinaties. Met de shooter, die om het speelveld bewogen heen kan draaien, kun je ballen afschieten op het speelveld. In het midden van het speelveld bevindt zich een grote knikker. De kleine knikkers liggen in ringen om de grote knikker heen. Schiet hier een opening in door 2 of meer aaneengesloten knikkers van dezelfde kleur te raken. Zo win je Marble Magic!

Lees verderMarble Magic