BumbleTumble

BumbleTumble Speel het gratis spelletje BumbleTumble en maak een groep van honingdruppels van dezelfde kleur door de druppels te draaien. Vrolijk zoemend tussen bloemen en vogelgeluiden, verzamel je als bijtje honingdruppels. Een aandoenlijk spel dat lekker snel speelbaar is. Door de druppels in de honingraat te draaien, maak je kleurcombinaties. Je verzamelt extra punten door de druppels met bloem en verfkwast weg te spelen.

Spelregels BumbleTumble

Doel: Groepeer de honingdruppels op kleur door de druppels te draaien.

Bumble Tumble Honingdruppels

Werking BumbleTumble

Door in BumbleTumble met je muis op een honingdruppel te klikken draaien de 6 omringende druppels naar rechts. Je mag in totaal 25 keer draaien. Wanneer een groep van minstens 4 druppels ontstaat met dezelfde kleur, zullen deze versmelten en verdwijnen.

Bumble Tumble - de druppels vermengen

Hierna zullen bovenliggende druppels naar beneden vallen en kunnen nieuwe groepen ontstaan. Hoe meer druppels je weet weg te spelen, hoe meer punten je krijgt.

Wanneer je het bijtje met de kwast wegspeelt, zal het bijtje naar je cursor toevliegen. Vervolgens kun je een aantal druppels in de kleur van de kwast verven. Het verven van honingdruppels kost je geen beurten.

Kwast je favoriete kleur met BumbleTumble

Puntentelling

  • 4 druppels 4 punten
  • 5 druppels 5 punten
  • 6 druppels 6 punten etc.

Extra punten verdienen

Enkele honingdruppels in BumbleTumble bevatten een bloem. Wanneer je deze weg speelt zal je score worden verdubbeld.

Speel de bij met het bloempje vrij!

Aan de linkerkant staat een bloem waar een bijtje omheen vliegt als je punten haalt. Hoe meer punten je haalt, des te hoger zal het bijtje vliegen en des te verder zal de bloem open gaan. Je moet minstens 50 punten scoren om het bijtje helemaal bovenaan te krijgen, dan krijg je nog eens 50 bonuspunten.

BumbleTumble Bonusspel

Wanneer je BumbleTumble “for Real” speelt kun je door voldoende bonussterren te verzamelen het bonusspel spelen. Daar kun je extra credits mee winnen.

Klik hier om BumbleTumble  te spelen