Blokus - Mattel Games - Bordspel

Mattel Games in Denkspellen

  • Het perfecte strategiespel voor het hele gezin – de spelregels heb je binnen een minuut onder de knie, maar het spel biedt strategische uitdagingen voor het hele gezin!
  • De spelers plaatsen om beurten hun 21 blokjes op het bord: steentjes moeten andere steentjes van dezelfde kleur raken, maar alleen op de hoeken!
  • Leg zo veel mogelijk steentjes op het bord, bescherm je gebied en blokkeer zo strategisch mogelijk je tegenspelers!
  • Het spel is afgelopen wanneer geen van de spelers nog een steentje op het bord kan leggen. De speler met de minste overgebleven steentjes is de winnaar!

Leg zo veel mogelijk steentjes op het bord en bescherm je gebied met Blokus! De spelregels heb je binnen een minuut onder de knie, maar het spel biedt strategische uitdagingen voor het hele gezin. De spelers krijgen ieder 21 steentjes (rode, blauwe, groene of gele) en leggen deze om beurten op het bord. Er is maar één regel: ieder steentje dat op het bord wordt gelegd, moet minstens één ander steentje van dezelfde kleur raken, maar alleen aan de hoeken!

De spelers moeten proberen zoveel mogelijk steentjes op het bord te leggen. Het spel is afgelopen wanneer geen van de spelers nog een steentje op het bord kan leggen. De speler met de minste overgebleven steentjes is de winnaar!

VerkoperPrijs 
Blokus - Mattel Games - Bordspel€ 24.99