Jump Coachkaarten Fotokaarten en Kernwaarden

Jump serious Games in Bordspellen

Luxe uitgevoerde coachkaarten uit de Jump Serie.

In deze box bevinden zich 60 fotokaarten en op de andere zijde 60 kernwaarden. Hiermee heb je als trainer/coach/docent een toolbox in handen die je breed kan inzetten; twee spellen in één box, namelijk het Foto Associatiespel en het Kernwaardenspel.

FOTO ASSOCIATIE SPEL

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Het foto associatie spel bevat 60 unieke fotokaarten die zijn bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel tijdens coaching en teamtrainingen.

De foto’s voldoen aan de volgende criteria: relatief ruwe foto’s zonder filter, eenvoudige krachtige beelden waardoor je snel kunt associëren, vrijwel geen teksten in of op de foto’s zodat vooral het visuele brein wordt aangesproken en een ruime variatie aan thema’s. In de bijgevoegde handleiding zijn verschillende spelvormen beschreven om de fotokaarten toe te passen.

Gebruik tijdens coaching bijvoorbeeld voor: zelfonderzoek/zelfreflectie, je dromen visualiseren, huidige en toekomstige (gewenste) situatie beschrijven, loopbaancoaching etc.
Gebruik de kaarten in teams/groepen bijvoorbeeld als kennismakings-spel, evaluatie-instrument ("kies een kaart die staat voor hoe jij deze bijeenkomst hebt ervaren"), persoonlijke ontwikkeling, leiderschap (wat voor leider ben jij?), zelfreflectie, feedbacksessies, leren presenteren, vrijuit spreken, creativiteit stimuleren/brainstormen etc.

Met fotokaarten in je toolbox heb

VerkoperPrijs 
Jump Coachkaarten Fotokaarten en Kernwaarden€ 34.75