Outsmarted Ultra - Interactief - Pubquiz - Triviant - Bordspel + App

Outsmarted in Trivial Pursuit

Outsmarted (Ultra) oftewel 'te slim af' is het revolutionaire & interactieve Trivia bordspel + app met 6000+ innovatieve vragen dat tevens een live familie quiz show is...

Outsmarted biedt het beste van een traditioneel bordspel gecombineerd met de kracht van de nieuwste digitale technologie om zodoende de meest opwindende en meeslepende bordspelervaring ooit te creëren!!
Zet je vrienden en familie in de Hot Seat van de Nederlandse versie van je eigen virtuele 'Live Familie-Quiz Show' boordevol actie en plezier.

Kinderen vs Tieners vs Volwassenen
Outsmarted is voorzien van Smart Game AI welke, om een gelijk speelveld te creëren, automatisch de moeilijkheidsgraad en inhoud van de vragen aanpast aan de leeftijd van de spelers. Dus Kijk uit volwassenen... Want nu kan iedereen in de familie winnen!

Remote Play
Outsmarted is tevens 's werelds eerste bordspel met Remote Play functie welke de mogelijkheid biedt om samen op afstand te spelen. Je vrienden en familie kunnen nu overal ter wereld 'online' meedoen aan je spel! Er is zelfs een virtueel bord en voice chat-functionaliteit. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de gratis Outsmarted-app!!
Outsmarted is een ware revolutie op het gebied van bordspellen... Is dat slim of niet?..

Verbind tot 24 Spelers
Speel met slechts één gedeeld apparaat of sluit extra mobiele

VerkoperPrijs 
Outsmarted Ultra - Interactief - Pubquiz - Triviant - Bordspel + App€ 49.95