Hapland

HaplandHapland Poin&Click Game In de vreemde en geheimzinnige wereld van Hapland heeft elke actie een reactie. Maar doe je het niet in de goede volgorde dan is het eind letterlijk zoek. Help de haplanders door op het juiste moment stenen te verrollen, ramen te openen en schuiven open te zetten, genoeg voor uren puzzelplezier!
Hapland 1Hapland 2Hapland 3

Denksport Puzzelboeken

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Bijna driekwart van de Nederlanders doet wel eens een puzzeltje; van sudoku tot kruiswoordpuzzel en Zweedse puzzel tot cryptogram. Denksport heeft ze allemaal én in meerdere moeilijkheidsgraden, zowel online als prijspuzzel in een van de vele puzzelboeken. Puzzel mee, want het assortiment puzzelboekjes in de webshop is een stuk groter dan dat in de winkel!

Varia 3* puzzelvaria - editie 264
Filippine 4* vakantieboek - editie 68
WIN! - editie 348
Filippine pocket - editie 123

Lees verderDenksport Puzzelboeken

Scrabble Original

Scrabble OriginalScrabble Original Wie heeft er niet eens Wordfeud gespeeld op zijn mobiel of tablet? Voor de echte quiz- en spelletjes fanaten kan het originele fysieke Scrabble spel dan ook niet ontbreken. Maak de langste woorden met de hoogste woordwaarden en leg slim nieuwe woorden aan om dit leuke woordspel te winnen. Ben je heel goed, organiseer dan eens een eigen scrabble kampioenschap thuis aan tafel of meld je aan voor de Nederlandse Scrabble Kampioenschappen 🙂

Lees verderScrabble Original

Samorost

SamorostSamorost In de vreemde en geheimzinnige wereld van Samorost krijg je geen enkele aanwijzing wat je te doen staat. Zoek, klik en trek en het pad naar het volgende level én de oplossing wordt duidelijk – of niet… Samorost is een werkelijk schitterend vormgegeven puzzelspel dat je gratis online kunt spelen. Een echte aanrader!
Samorost 1Samorost 2

Treasure Box

Treasure BoxTreasure Box Treasure Box is een kruising tussen een klikpuzzel en pure kunst. Aan jou de schone taak de schatten van een reeds lang geleden gestorven koning te vinden. Er zijn geen instructies behalve een kleine introductie in het begin van het spel, de rest is aan jou. Treasure Box is een kort een schitterend interactief avontuur van de artiest Wada Che Nanahiro dat je nieuwsgierigheid zal prikkelen.

Machinarium

Machinarium Machinarium is niet zomaar een point&click spel, het is pure kunst. In dezelfde stijl als Samorost speel je een eenzame robot die zijn weg probeert te vinden in een troosteloze, grauwe stad vol mechanisch schroot. Los puzzels op, vind en combineer voorwerpen en ontmoet de vreemdste wezens. De demo kun je gratis spelen, het volledige spel kost $ 10 en dat is het helemaal waard.

Questionaut

QuestionautQuestionaut Game Questionaut is door de makers van Samorost gemaakt voor de BBC. Speel allerlei quizzen in diverse levels waar je door goed te klikken in terecht komt. De vragen zijn Engelstalig en gemaakt voor jongere kinderen, maar vergis je niet! De antwoorden op sommige vragen zullen je soms best wat hoofdbrekens kosten, zeker als het al even geleden is dat je in de schoolbanken zat. Ook de prachtige animaties en zorg voor detail maken dit een puzzel voor alle leeftijden.

Sangar Sabriina

Sangar SabriinaSangar Sabriina Help Sabriina de weg te vinden naar het verborgen eiland. Klik op het goede moment op de goede dingen en je vindt het! Sangar Sabriina is iets eenvoudiger uit te spelen dan de Hapland spellen, dus lukken die je nog niet helemaal, speel dan dit spel een keer als motivatie.