Denksport Puzzelboeken

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Bijna driekwart van de Nederlanders doet wel eens een puzzeltje; van sudoku tot kruiswoordpuzzel en Zweedse puzzel tot cryptogram.

Denksport heeft ze allemaal én in meerdere moeilijkheidsgraden, zowel online als prijspuzzel in een van de vele puzzelboeken, inclusief de speciale ultradikke uitgaven met elke een eigen thema. Voor slechtzienden zijn er de speciale Groot letter puzzelboeken.

Puzzel mee, want het assortiment puzzelboekjes online is een stuk groter dan dat in de winkel!

Puzzel mee met Denksport

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Meer dan 65% van de Nederlandse bevolking boven de 15 jaar puzzelt (bron: NIPO). Dat betekent dat in maar liefst 4,9 miljoen huishoudens iemand zich wel eens over een puzzel buigt. En dat kan het beste met Denksport. Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau.

Bij Denksport kun je het gehele assortiment aan puzzelboeken en abonnementen bestellen. Omdat niet alle 120 puzzelboeken in de winkel verkrijgbaar zijn is de Denksport webwinkel de vaste stek voor puzzelaars die hun favoriete puzzelboek willen bestellen. Behalve Denksport geeft Keesing nog andere puzzelmerken uit. Het gaat om 10 voor Taal (leuke puzzeluitgaven in quiz- en filippinevorm), Jan Meulendijks (de autoriteit op cryptogrammengebied) Win! (het leukste puzzel- en win magazine van Nederland) en populaire hobbyboeken, zoals Kleuren voor volwassenen en lijnpuzzels.