Trivial Pursuit

Dobbelen

Geef de dobbelstenen een flinke zwieper en kijk of je hoge ogen gooit! Speel Dobbelen bij Gameduell en ga voor de grote en kleine straat, vier gelijken en natuurlijk de hoogste Dobbel combinatie voor de 50 punten. en heb je een keer geen mazzel bij je dobbelstenen combo, dan kies je voor Kans. Veel dobbelplezier!

Sudoku Puzzelboeken

Lekker puzzelen met deze Sudoku puzzelboeken. In diverse moeilijkheidsgraden, dus er is een makkelijke of een stuk moeilijkere sudoku voor iedereen.

Rummi

Rummi - Rummikub KaartspelRummi Tellen, tellen en nog eens tellen met Rummi, het leuke online kaartspel met een dikke knipoog naar het bekende bordspel Rummikub. Je speelt dit kaartspelletje niet met rummikubstenen maar met speelkaarten.

Rummi is niet voor niets een van de meest populaire spelletjes op GameDuell, want Rummi is echt spannend: je speelt met een vaste speeltijd en tegen echte tegenstanders van vlees en bloed.

Lees verder

Hartenjagen

HartenjagenHartenjagen Loop jij je hart achterna of houd je het liever bij een gezellig potje hartenjagen? Hartenjagen kun je natuurlijk ook lekker ouderwets spelen met een pak echte speelkaarten, maar des te gezelliger wordt het wanneer je je aanmeldt bij GameDuell en je favoriete kaartspelletje kunt delen met een heleboel andere, enthousiaste hartenjagers! Nieuwe spelers ontvangen € 10 gratis speeltegoed, dus je kunt direct beginnen. Shooting the Moon! Hoeveel strafpunten haal jij maximaal om de winnaar te worden van deze pot?

Sudoku Scheurkalender

Sudoku ScheurkalenderSudoku Scheurkalender 2022 Elke dag heb je weer even lekker puzzelen met de Sudoku scheurkalender met dagelijks een nieuwe sudoku. Voor de echte puzzelliefhebber is er de Sudoku 2022 scheurkalender van uitgeverij de Lantaarn. Voor elke dag en in het weekeind een nieuwe uitdagende Sudoku puzzel. En voor de beginnelingen onder ons die niet helemaal precies weten hoe een Sudoku ook alweer moet worden ingevuld: voorin staat een beknopte maar duidelijke uitleg.

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Sudoku Toiletpapier

Sudoku ToiletpapierSudoku Toiletpapier Cadeautip voor de echte Sudoko fan: Je eigen Sudoku toiletpapier voor een leuk prijsje. Uiteraard met een nieuwe puzzel op elk velletje.

Met dit vrolijke cadeau wordt het wel heel makkelijk om een ware puzzelfanaat blij te maken op het kleinste kamertje.

Klaverjassen

Klaverjassen bij GameDuellKlaverjassen bij GameDuell Speel het gezelligste en oerhollandse kaartspelletje Klaverjassen bij GameDuell tegen andere medespelers. Schrijf je gratis in als proef- of winspeler bij GameDuell en je ontvangt gratis € 10 speltegoed, waarmee je flink wat spelletjes klaverjassen kunt spelen tegen een tegenstander die je zelf uit kunt kiezen. GameDuell heeft nog veel meer online spelplezier met spellen als Skat, Quiz, Patience, 9-Ball solo en nog veel meer…