Tarot Kaarten

A.E. Waite in Bordspellen

De getoonde prijs is inclusief verzendkosten!

De Tarotkaarten:
78 Tarotkaarten van A.E. Waite - nederlandse versie. De meest gebruikte kaarten met de grote- en kleine arcanakaarten. Het gaat hier om de Nederlandse versie. Waite bracht dit kaartspel in 1909 uit. Met de tekeningen van Pamela Colman Smith. De kaarten zijn gedrukt op stevig glanzend karton en zijn van zeer goede kwaliteit. De achterzijde van de kaarten zijn voorzien van een mooie afbeelding van keltisch kruis en roos wat de kaarten onderscheidt van de andere Waite tarotkaarten. De kaarten zijn in cellofaan verpakt en worden geleverd in een handgemaakt organza zakje.

Voor maar € 2,49 extra zijn de tarotkaarten ook te koop samen met een mooi gevoerd satijnen buideltje.
Voor meer info kun je gaan naar "kies een andere variant" en klik daar op kaarten met zakje aquamarijn of blauw.

De buideltjes verkopen we ook los. Mocht je hier mee info over willen hebben, kopieer het volgende nummer: 8720299631946 en plak het in de zoekbalk van Bol.com.

Let op: bij deze kaarten zit geen boekje met uitleg over de kaarten. Indien gewenst kunnen we informatie over de kaarten digitaal aanleveren. Deze kan per mail worden aangevraagd na aankoop van de kaarten.

Belangrijk voor klanten uit België: De levertijd kan iets langer zijn dan de aangegeven leverdatum. Hier kunnen we helaas niets aan doen.

VerkoperPrijs 
Tarot Kaarten€ 17.50