Mahjong Combi

Mahjong CombiMahjong Combi Speel Mahjong Combi, vind de paren en zorg dat er geen stenen meer overblijven in deze fraaie variatie op het aloude Mahjong spel. Mahjong Combi is vertrouwd maar ook net weer even wat anders.

In Mahjong Combi scoor je extra combo bonuspunten door achter elkaar combinaties te maken uit dezelfde serie. En door zelf de layout te kiezen, krijgt het spel een persoonlijk tintje. Leer Mahjong Combi kennen in de funmode of speel Mahjong voor echt geld en win mooie geldprijzen.

Lees verderMahjong Combi

5 Dice Dobbelspel

5 Dice5 Dice yahtzee Laat ze rollen! Speel het populaire dobbelspelletje 5 Dice en ga voor een Full House, Large Street of gooi Yahtzee! en win direct 50 punten. Door slim je dobbelstenen weg te leggen voor een volgende rol  met de stenen kun je kiezen voor welke combinatie je gaat voor de hoogste score en een compleet ingevuld Yahtzee scorebord. Uiteraard kun je onbeperkt gratis of voor geld spelen om écht te winnen.

Lees verder5 Dice Dobbelspel

Mahjong

Mahjong Vind de mahjong paren en zorg dat er geen stenen meer overblijven in deze fraaie variatie op het aloude Mahjong spel. Mahjong is een eeuwenoud spel dat zijn herkomst heeft in het Oosten.

Elke Chinees, maar ook Japanner kent Mahjong en speelt het graag, net als wij! Leer Mahjong kennen als gratis spelletje of speel voor echt geld en win mooie geldprijzen.

Lees verderMahjong

JewelMine

JewelmineJewelMine – JewelMine daagt je uit! Van Candy Crush tot Jewelmine; de meest populaire spelletjes waarmee je uren zoet kunt zijn zijn wel die vrolijke juwelenspelen die je uitdagen het veld schoon te spelen.

Speel ook hier zoveel mogelijk juwelen weg door combinaties van 3 of meer diamanten van dezelfde kleuren te maken in deze pittige Bejeweled variant. Een behoorlijke breinbreker!

Lees verderJewelMine

5Dice Multiplayer & Chat

5Dice Yahtzee Multiplayer5Dice Multiplayer & Chat – Waarom in je eentje 5 Dice Yahtzee spelen als je het ook met z’n allen kunt doen? Nodig je vrienden of familie uit of maak nieuwe vrienden met dit leuke dobbelspel in Duel multiplayer mode.

Speel gratis of voor geld live met meerdere spelers het bekende dobbelspel 5 Dice Duel Multiplayer, chat en ga voor een Full House, Large Street of gooi 5 Dice en ga er vandoor met de pot.

Lees verder5Dice Multiplayer & Chat

BubbleUp

BubbleUp – Speel BubbleUp, het leuke gratis bubble spelletje. Schiet vanuit je schelp op de zeebodem gecontroleerd alle parels weg door combinaties van 3 of meer te maken in deze bubbelende variant op het populaire Bubbleshooter.

Zorg ervoor dat ze de bodem niet raken, want dan kun je inpakken! Dit spelletje is zowel gratis als voor echt prijzengeld te spelen.

Lees verderBubbleUp

FourFourteen

FourFourteenFour Fourteen – Rekenen en taal, we leerden het allemaal! Kun je tot 14 tellen, dan vermaak je je zeker met  Four Fourteen. Maak combo’s van speelkaarten tot een waarde van 14 met dit spannende kaartspel waarbij je even wat moet rekenen. Verwijder zo alle kaarten in alle richtingen van de pyramide en de rode loper wordt voor je uitgerold.

Hoe langer je speelt, hoe vaker je zult zien dat er veel combinaties zijn die 14 punten waard zijn. Ook een combinatie van 4 gelijke kaarten levert je punten op.

Lees verderFourFourteen

Triple Jack

Triplejack Triple!Triple Jack Probeer bij TripleJack op elk van de drie stapels 21 te leggen. Alle speelkaarten met een plaatje hebben een waarde van 10, behalve de Aas: die is 1 of 11 waard. Je legt de kaarten weg door op ‘Bank’ te klikken, en met elke stapel waarop je 21 hebt gehaald gaat je combometer omhoog. Niet gelukt om een stapel met 21 te maken? Dan gaat je combometer weer naar 0! Kom je op de stapel boven de 21 uit? Dan ben je busted!

Lees verderTriple Jack

Jumbo Jump

JumboJumpJumbo Jump Een boel getrompetter en heel veel gekleurde olifanten die je vrolijk de weg wijzen. Per beurt laat je drie olifanten naar het veld springen, groepen met dezelfde kleur verdwijnen. De overgebleven olifantjes vallen naar beneden en wanneer er opnieuw tenminste vier olifantjes bij elkaar staan kan je extra punten scoren.  Hoeveel speel jij er weg?

Groepeer de olifantjes op kleur en speel het veld leeg met het leuke spelletje Jumbo Jump. Ook dit leuke spelletje kun je uiteraard onbeperkt gratis óf voor geld spelen.

Lees verderJumbo Jump